Jornada 15 Falcons de Sabadell AE "A" vs CTT LA POBLA DE LILLET (3-4)

2015-02-11 12:33

Els jugadors que s'han desplaçat a Sabadell són: Roger Galian Plaixens, Jaume Prat Segura i Lluís Pons Tubau

 
El nostre club realitzava un viatge a Sabadell per enfrontar-se als Falcons. Al bressol del tennis taula català, un club emblemàtic i històric de Catalunya.
A priori tot semblava a indicar que seria un partit díficil per la posició d'un equip i l'altre en la classificació, ja que l'equip local es trobava en quarta posició i el nostre club quasibé en zona de descens. Però cal dir que la victòria de la setmana passada contra CTT Parets a casa, juntament amb la reaparició del nostre jugador base després d'una lesió en que es va perdre els últims 5 partits, van fer impulsar els ànims i la competivitat dels nostres jugadors a tirar endavant i gaudir d'un gran espectacle.
 
George Khidasheli - JAUME PRAT --> 3-0 (11-1, 11-7, 11-3)
Jose Antonio Rey - LLUÍS PONS --> 1-3 (11-13, 7-11, 12-10, 10-12)
Pau Argelaguet - ROGER GALIAN --> 0-3 (3-11, 7-11, 5-11)
Jose Antonio Rey - JAUME PRAT --> 3-2 (11-8, 11-6, 9-11, 7-11, 11-3)
George Khidasheli - ROGER GALIAN --> 3-1 (2-11, 11-7, 11-9, 11-9)
Pau Argelaguet - LLUÍS PONS --> 1-3 (9-11, 7-11, 11-6, 5-11)
Jose Antonio Rey/George Khidasheli - LLUÍS PONS/ROGER GALIAN --> 1-3 (11-8, 9-11, 9-11, 6-11)
 

Crònica del partit:

 
El primer partit l'ha jugat el base dels Falcons, George Khidasheli (un jugador atacant amb un ampli ventall de cops i a la vegada consistent i agressiu) contra Jaume Prat. El nostre jugador no s'ha trobat en cap moment còmode sobre taula (el fred de la sala no ajudava gaire), i el jugador local ha pogut emplear els seus cops de forma ràpida i agressiva, i en Jaume Prat no ha realitzat el seu joc que ens té tant ben acostumats a cada partit. El nostre jugador ha perdut 3-0 contra el base local, els tres jocs han sigut de clar color local. El partit comença malament per els nostres (1-0).
 
El segon partit l'ha jugat en Jose Antonio Rey (un jugador amb experiència, consistent sobre taula i amb varietat de cops tant de dreta com revés) contra el nostre base, Lluís Pons. Cal destacar que en el partit de la primera volta ja van jugar els dos jugadors, per tant, ja coneixien com jugaven un i altre. El nostre jugador ha començat dubitatiu, jugant amb cops de tallada i bloqueig esperant el rival, però ha guanyat el primer joc patint més de lo esperat (0-1). El segon joc s'ha vist el Lluís que abans de la lesió teniem en ment (cops ofensius amb efecte) i això ha fet pujar el 0-2. En el tercer joc el jugador local ha posat en moltes complicacions a Lluís, ja que el nivell de Jose Antonio Rey anava pujant mica el de Lluís anava baixant i això s'ha vist reflectit en el marcador fent pujar el joc pels locals (1-2). En el següent joc el nostre jugador base, ha fet servir la seva experiència en un moment determinant per donar un gir de 360º i guanyar el partit, ja que el jugador local tenia molt a prop empatar a 2 jocs i anar al definitiu joc amb tota la tensió que requeria. El partit s'empata (1-1).
 
El tercer partit l'ha jugat Pau Argelaguet (un jugador jove amb cops atacants i basat en les seves ratxes guanyadores en els cops) contra Roger Galian. El nostre jugador s'ha imposat de forma clara desenvolupant el seu gran joc de pics llargs i fent posar nerviós al rival i treint-lo de les seves caselles per 0-3 i posant el 1-2 al marcador general.
 
El quart partit l'ha disputat en Jose Antonio Rey contra Jaume Prat. Un partit de color falconista els dos primers jocs, on el jugador local ha jugat amb les idees clares desde l'inici amb cops fàcils i sense nervis, i en canvi el nostre jugador no ha trobat la manera de plantar cara, mostrant carències en els seus cops de pics curts. Però els darrers dos jocs en Jaume ha pogut empatar el partit realitzant un joc quasibé rascant el llindar de la perfecció, amb uns cops molt ben executats fent anar d'una banda a l'altre el rival i a la vegada posant entre les cordes a Jose Antonio Rey. Per tant tota la tensió s'en anava a un últim joc que podia fer pujar un marcador de 1-3 per els nostres, però tot es va esbaïr i el jugador local va fer ús de la seva experiència per guanyar el partit amb un joc més plàcid del que un es podia imaginar (3-2). El partit s'empata (2-2).
 
 
 
 
Retorna

Lloc de cerca

© 2014 Rervats tots els drets.