Jornada 6 CTT LA POBLA DE LILLET vs ATT Castellar del Vallès (0-6)

2014-11-15 22:09

Els jugadors que han disputat el partit són: Jaume Prat Segura, Toni Pons Gallego i Lluís Pons Tubau

Crònica del partit:

Tot semblava a indicar que seria un partit molt igualat, ja que així ho reflectía a la classificació, on el nostre club tenia 6 punts i l'equip visitant 4 punts, però quasibé des de l'inici del partit la cosa es va torça amb un greu handicap per el nostre equip ja que Lluís Pons es va lesionar (estravada muscular en el quadríceps de la cama esquerre) en el transcurs del primer joc del primer partit. Es posaven les coses molt difícils.

En el primer partit com s'ha esmentat anteriorment, l'ha jugat Lluís Pons contra Mateu Chacón (una jove promesa amb un joc ofensiu de gran qualitat i el jugador base de l'equip visitant). A l'inici del partit, Mateu Chacón ha tingut entre les cordes al nostre base ja que en el marcador es va veure reflectit un 2-10, però Lluís Pons ha fet una gran remuntada sense deixar cap punt per perdut, fins arribar al 12-10 definitiu del primer joc (1-0), on aquí ha patit una lesió a la cama esquerra (estravada muscular en el quadríceps). Tot i la lesió el nostre jugador ha volgut seguir i ha pogut endur-se el segon joc (2-0) mostrant-se molt efectiu en el joc de tallades i de bloqueig, ja que no podia fer el seu tospin amb garanties suficients. A partir d'aquí tot s'ha complicat, ja que Mateu sabent de la possible lesió, només tenia de fer moure d'una manera o altre al nostre jugador, i així ho va fer sense que Lluís pogués fer gaire cosa. El joc de Mateu Chacón s'ha mostrat molt agressiu en comparació als dos primers jocs i Lluís ja no s'ha trobat còmode sobre taula, sense que la tallada ni el bloqueig li entressin. Això ha comportat que la jove promesa i jugador base de Castellar capgirés el partit amb un resultat de 2-3, i posant per davant l'equip visitant 0-1.

El segon partit l'ha jugat Jaume Prat contra Oscar Trillas i s'ha pogut veure un joc molt efectiu del jugador visitant, amb tallada i tospin que el Jaume no ha pogut contrarestar. El nostre jugador

 

 

Retorna

Lloc de cerca

© 2014 Rervats tots els drets.