Jornada 7 Lluïsos de Gràcia vs CTT LA POBLA DE LILLET (2-4)

2014-11-23 15:44

Els jugadors que s'han desplaçat a Barcelona són: Roger Galian Plaixens, Jaume Prat Segura i Lluís Pons Tubau.

El partit era molt important, ja que es venia d'una derrota dolorosa a casa la setmana anterior contra el ATT Castellar del Vallès per un contundent 0-6.

Era de gran rellavància poder guanyar a Barcelona per mantenir aspiracions a jugar la fase d'ascens a Segona "A"

Crònica del partit:

El primer partit l'ha jugat Alex Martorell (un noi de la cantera dels Lluïsos que amb esforç i treball arribarà a dalt) contra el nostre base, Lluís Pons i el partit a priori pintava fàcil ja que s'ha avançat 0-1 al marcador sense gaires problemes Lluís. Una baixada d'intensitat en el joc del nostre base ha fet rebifar alguna esperança als Lluïsos i a l'Alex Martorell ja que ha igualat el marcador 1-1, però seguidament les coses s'han posat al seu lloc guanyant els dos jocs de manera clara el Lluís, amb un marcador final de 1-3.

El segon partit l'ha jugat Pau Bofill (un altre noi de la cantera dels Lluïsos amb pics llargs al seu revés i basant el seu joc en aquesta goma) contra el Jaume Prat. Un partit que a priori per la tècnica d'un i altre hauria d'haver sumat cap a nosaltres, però des de un principi en Pau Bofill ha fet molt de mal amb la goma esmentada anteriorment al Jaume i no ha pogut fer res i ha perdut 3-0.

El tercer partit estava molt igualat a priori, entre Daniel García i Roger Galian, ja que tots dos mostraven credencials per gaudir d'un gran partit, però en Roger no ha pogut igualar la intensitat del seu rival i ha perdut 3-0.

Tot feia pensar que costaría sortir amb la victoria de Barcelona amb un resultat advers en els tres primers partits (2-1).

El quart partit l'ha jugat Pau Bofill contra Lluís Pons i el nostre base s'ha vist molt superior al rival guanyant 0-3.

El cinquè partit l'ha jugat Alex Martorell contra Roger Galian, un partit que desde l'inici ha tirat endavant el nostre jugador sense poder obtenir cap resposta del rival i guanyant per 0-3.

Per tant s'arribava a un decisiu partit d'individuals per l'equip local, ja que era la última opció per poder arribar als dobles (2-3).

El sisè partit l'ha jugat Daniel García contra Jaume Prat, un partit que a priori el rival del nostre jugador, tenia coll avall després de la victòria i el joc mostrat anteriorment contra Roger Galian. I així va començar, amb un primer joc fàcil i amb una gran intensitat per posar-se davant en el marcador per 1-0. Però, en el següent joc el Jaume s'ha mostrat més fort que el rival i ha empatat el marcador 1-1, semblava que el rival estava dubitatiu en vers al primer joc disputat. Seguidament en el tercer joc s'han seguit mostrant els dubtes del rival, i el Jaume s'ha mostrat implacable fent cops inversemblants i augmentant el nivell sobre taula per acabar guanyant el joc 1-2. Tot semblava a indicar que el nostre jugador tenia moltes possibilitats en aquest partit, però en Daniel no ha llençat la tovallola i ha empatat en el quart joc 2-2. Per tant tot anava a l'últim i decisiu joc on la tensió, la suor, el patiment, els errors no forçats entraríen en joc. En el definitiu i últim joc, el Jaume ha seguit mostrant una gran mentalitat guanyadora i uns cops ofensius extraordinaris fent trasvalsar el joc del jugador dels Lluïsos i guanyar per 2-3 i fer pujar el definitiu 2-4 final al marcador.

 

Retorna

Lloc de cerca

© 2014 Rervats tots els drets.